אודות

פגיעה מינית משפיעה על כל מעגלי החיים;
החל מתפקוד אישי, תפיסת בני המין השני וחיי המשפחה.
היא יכולה לערער את תחושת השייכות, השליטה והמשמעות בחיים.

בעזרת טיפול פרטני ממוקד אפשר ורצוי לשנות הרגלים ודפוסי חיים, לבנות מחדש אמון בינאישי ולסגל דרכי התמודדות בריאות
בימים אלו הרחבנו את הפעילות ביחידה לטיפול בנפגעות ונפגעי טראומה מינית בחבל מודיעין.

היחידה לטיפול בנפגעי תקיפה מינית מזמינה את תושבי/ות מועצת חבל מודיעין , מגיל 18 ומעלה, לקבלת טיפול ללא עלות.
 מיקומה הפסטורלי של היחידה בבני עטרות (בתחנה לטיפול זוגי ומשפחתי) מאפשר נינוחות, בטחון, פרטיות וסודיות.

אוכלוסיית היעד:  נשים וגברים, מעל גיל 18, אשר עברו טראומה מינית בעבר ו/או בהווה והם תושבות ותושבי החבל.

פגיעה מינית, חשוב להדגיש, בהגדרתה הרחבה מתייחסת לכל פגיעה או מעשה בעל אופי וגוון מיני שנעשה ללא הסכמה שני הצדדים.
הטיפול הניתן ביחידה הינו טיפול מסוג פסיכותרפיה ארוכת טווח, אשר מטרתה הכללית הינה שינוי מעמיק בדפוסי עבר לא אדפטיביים (דפוסי חשיבה, דפוסי קשר וכו'), ריפוי/שיפור סימפטומים, השגת שיווי משקל נפשי והרחבת אפשרויות הבחירה של המטופלות/ים בחיים.הטיפול ביחידה ניתן ללא עלות כספית והוא אינו מוגדר כמוגבל בזמן.

חשיבות הדיסקרטיות והשמירה על התכנים העולים בטיפול הינה עיקרון מנחה של הטיפול הניתן ביחידה, במידה ויש פונה שמתלבטת ומבטאת קושי סביב עניין הדיסקרטיות, אשמח שתפנו אלינו ונדבר על האפשרויות השונות הקיימות לצורך חידוד הנושא.

אפרת ודנית

WomenTherapy1@Modiin-Region.Muni.il דנית

WomenTherapy@Modiin-Region.Muni.il אפרת

טלפון ביחידה: 03-5186820 (ניתן להשאיר הודעה)