אנו שמחים להודיעכם על פתיחת רישום לגני הילדים לקראת שנת הלימודים תשפ"א,

ומברכים אתכן על הצטרפותכם למערכת החינוך שלנו.

תאריכי הרישום הינם 16/2/20 – 27/1/20

תהליך הרישום מתבצע נא ללחוץ על הלינק רישום לגני ילדים

• יש להקליד את מספר תעודת הזהות של הילד/ה במקום המתאים.
  • להקליד סיסמת כניסה אישית שנשלחה אליכם במכתב לכתובת מגוריכם ולהמשיך בתהליך הרישום באמצעות האתר
  • שימו לב! אם כתובתכם לא מעודכנת באתר, עליכם לבצע רישום במשרד מחלקת גני ילדים במועצה בימים א'-ה' בין השעות 8:00-15:30
  • רישום לתושבים חדשים ולעוברים דירה ביישובי המועצה יינתן רק לאחר הצגת שינוי כתובת בתעודת הזהות.
  • לפרטים נוספים ובירורים ניתן לפנות למחלקת גני ילדים בטלפון 03-9722823

שיבוץ וערעור

• השיבוץ מתנהל ע"פ יישוב המגורים.
  • החלוקה נעשית ע"פ שיקולים משתנים משנה לשנה, בהתאם למס' הילדים בכל שנתון, ולסך כל הילדים ביישוב.
  • השיבוץ יפורסם באתר המועצה בין התאריכים 15.7.20 – 1.7.20
  • ניתן לערער ע"פ תקנה 21 ללימודי חובה תוך 7 ימים מקבלת ההודעה, ולכל המאוחר עד 15.7.20

ביטול רישום חריגי גיל

השנה ע"פ החלטת משרד החינוך לא יתאפשר רישום ילדים שנולדו לאחר התאריך 31.12.17

דגשים מיוחדים

• הורים שלהם ילדים אלרגיים למזון כלשהו, מתבקשים ליידע את מחלקת גני ילדים באמצעות המייל Ganim@modiin-region.muni.i  בצירוף מסמכים רפואיים.   הליך בקשת אישור סייעת מתבצע מול משרד החינוך.
  • ילדים הזקוקים להנגשה מתבקשים לשלוח מייל בצירוף מסמכים רלוונטיים למייל Ganim@modiin-region.muni.il
  • הורים שילדם אובחן עם צרכים מיוחדים או מצוי בהליך אבחוני, מתבקשים לבצע רישום ע"פ ישוב המגורים, ולהעביר מסמכים רלוונטיים למחלקת פרט במייל Amitr@Modiin-Region.Muni.il לידי עמית רוטמן – מנהלת המחלקה.

לעיון בחוברת הרישום המלאה ולפרטים נוספים לחצו כאן

בברכת שנת לימודים מהנה ופורייה

גליה ערד                                                                  שרון שני

מנהלת מחלקת גני ילדים                                                מנהלת אגף החינוך